Апеляційний суд підтвердив право інвесторів "Еліти-Центру" на компенсацію збитків незалежно від рівня достатку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Апеляційний суд підтвердив право інвесторів "Еліти-Центру" на компенсацію збитків незалежно від рівня достатку

Нерухомість
258
Апеляційний суд Києва залишив у силі рішення Шевченківського райсуду столиці, яким він визнав право всіх 1759 потерпілих інвесторів групи компаній "Еліта-Центр" на компенсацію збитків шляхом надання житла, поза залежністю від їхнього матеріального стану, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у громадській організації "Центр правозахисту" у вівторок.
Шевченківський райсуд задовольнив позов потерпілих інвесторів "Еліти-Центру", які оскаржили рішення Київради "Про заходи щодо вирішення житлових проблем громадян, що постраждали від діяльності групи інвестиційно-будівельних компаній "Еліта-Центр", прийняте у вересні 2006 року.
Даним рішенням було визначено пріоритетним надання житлоплощі найбільш малозабезпеченим інвесторам, які залишилися без житла. Шевченківський райсуд визнав, що дане рішення Київради обмежує права громадян і суперечить Конституції та чинним законам.
Голова правління громадської організації "Центр правозахисту" Юрій Федоренко заявив, що Апеляційний суд "ще раз підтвердив, що спроби розділити потерпілих інвесторів Еліта-Центр на малозабезпечених і не дуже малозабезпечених є антизаконними і безперспективними".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас