Інвестори продають EUR/USD, не звертаючи уваги на дані зі США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інвестори продають EUR/USD, не звертаючи уваги на дані зі США

Фондовий ринок
488
З огляду на негативні дані, що надходять останнім часом зі США, падіння пари EUR/USD можна пояснити не зміцненням долара, а скоріше послабленням єдиної європейської валюти. Так чи інакше, ні слабкі пейролли, ні новини про націоналізацію Fannie Mae і Freddie Mac, ні заяви представників ЄЦБ про те, що інфляція все ще на високих рівнях, ні публікація негативних даних щодо споживчого кредитування, не призвели до зміцнення пари. Таким чином, ведмежий настрій інвесторів привів пару до позначки 1.4045 (10-ти місячний мінімум).
Сьогодні вранці були опубліковані дані щодо торговельного балансу Німеччини. Відповідно до звіту, сальдо торговельного балансу склало 13.9 млрд. євро проти прогнозу 17.8 млрд. На цих даних пара не змогла відновитися від мінімумів, хоча корекція напрошується.
Сьогодні з важливих новин виступ Бернанке, публікація індексу економічного оптимізму США та продажі на ринку житла, які очікуються із сильним зниженням. Найімовірніше, публікація цих даних не зможе сильно вплинути на хід торгів, тому що ринок останнім часом не реагує на негативні дані зі США. Незалежно від цього, сьогодні очікуємо відновлення пари в рамках корекції.
За матеріалами:
xDirect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас