Найактивнішими покупцями американського житла стали канадці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найактивнішими покупцями американського житла стали канадці

Нерухомість
292
Серед іноземців, що купили із травня 2007 по травень 2008 року американське житло, 24% становлять канадці. На них припадає найбільша частка покупок на житловому ринку США.
За зазначений період число канадців, що купили будинки в Сполучених Штатах, виросло в порівнянні з попереднім роком у два рази. Ці дані наводить Національна асоціація ріелторів. Збільшенню числа покупок сприяє падіння цін на житло в Америці, а також сильний канадський долар.
Третина угод з житлом, зроблених канадцями, припадає на Флориду. У згаданий вище термін тут купили будинки 7,2 тис. канадців. За рік до цього подібних угод було тільки 3,5 тис. Оскільки більшість канадців, що купують житло у Флориді, родом із Квебека, тепер у цьому американському штаті французька стала другою за поширеністю мовою після англійської.
Далі за популярністю в канадських покупців йде Арізона. В 2007 році в найбільшому місті штату, Феніксі, будинки придбали 752 канадці. Найдорожчою покупкою громадян цієї країни став особняк за $14 млн у Парадайз-Веллі.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас