"Газпром" одержав ліцензію на Чаяндинське родовище — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Газпром" одержав ліцензію на Чаяндинське родовище

Енергетика
164
"Газпром" одержав ліцензію на право користування надрами Чаяндинського нафтогазоконденсатного родовища, говориться в повідомленні Управління інформації компанії за підсумками зустрічі в суботу заступника голови правління "Газпрому" Олександра Ананенкова із президентом Якутії В'ячеславом Штировим.
"Олександр Ананенков проінформував В'ячеслава Штирова про одержання ВАТ "Газпром" ліцензії на право користування надрами Чаяндинського НГКМ, а також про проведений компанією першочергових заходів щодо його дорозвідування і підготовки до промислового освоєння", - відзначається в прес-релізі.
Відповідно до повідомлення, основну увагу під час зустрічі було приділено питанням реалізації "Програми створення в Східному Сибірі і на Далекому Сході єдиної системи видобутку, транспортування газу та газопостачання з урахуванням можливого експорту газу на ринки Китаю та інших країн АТР" на території Якутії.
Ананенков і Штиров також розглянули перебіг виконання договору про газифікацію Республіки Саха, обговорили перспективи реалізації спільних проектів в сфері газифікації Якутії в 2009 році в рамках реалізації ВАТ "Газпром" Програми газифікації регіонів Російської Федерації.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас