Російський мільярдер зніс будинок вартістю 5 млн фунтів, щоб побудувати новий — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російський мільярдер зніс будинок вартістю 5 млн фунтів, щоб побудувати новий

Нерухомість
658
Російський мільярдер, чиє ім'я не називається, зніс будинок вартістю п'ять мільйонів фунтів стерлінгів на півострові Сендбенкс (Великобританія), у гавані портового міста Пул (графство Дорсетшир). На його місці олігарх планує побудувати собі новий особняк, повідомляє Лента.ру.
Нерухомість на півострові Сендбенкс є однією з найдорожчих у світі, нагадує видання.
Куплений будинок був побудований шість років тому, у ньому було п'ять спалень, п'ять ванних кімнат, три балкони, приватний пляж і вертолітний майданчик. Однак він не відповідав смакам нового власника.
Росіянин уже почав демонтажні роботи. Новий будинок буде "суперсучасним", триповерховим, обробленим білим каменем із суцільним скляним фасадом. У будинку буде шість спалень, чотири ванні кімнати, відкрита тераса та ліфт.
Видання підрахувало, що на покупку, знесення і будівництво російський бізнесмен витратить 10 млн фунтів стерлінгів ($17,8 млн).
Роберт Данфорд - агент із нерухомості, що займався угодою, говорить, що покупець придбав ділянку через її місце розташування і можливість добратися вертольотом. До речі, це єдина ділянка на півострові, що володіє власним майданчиком для посадки вертольота.
Сендбенкс посідає четверте місце в списку місць із найдорожчою нерухомістю. Дорожчі від "півострівної" нерухомості тільки будинки і квартири в Токіо, Гонконгу та Лондоні. Середня вартість будинку в 2007 році тут становила 628 тис. фунтів стерлінгів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас