Звягільський зайнявся житлом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Звягільський зайнявся житлом

Нерухомість
164
Шахта ім. Засядька займеться будівництвом житла в Донецьку. Підприємство стало переможцем тендера з будівництва будинку в Київському районі міста. Вартість проекту - 40,38 мільйона гривень.
Як уточнили в управлінні капітального будівництва Донецької міськради, що виступає замовником будівництва, у конкурсі на будівництво соціального житла брали участь три компанії. "Ми зупинили свій вибір на шахті ім. Засядька, оскільки вони запропонували найбільш прийнятні умови", - уточнюють у тендерному відділі управління.
Минулого тижня в Донецьку був зданий в експлуатацію ще один будинок на сусідньому майданчику в Київському районі, що був побудований на гроші шахти. "Тому шахті буде простіше налагоджувати інфраструктуру та комунікації", - пояснює Володимир Тарабановський, заступник мера Донецька.
Будинок буде будуватися повністю за рахунок міського бюджету в рамках програми "Кожному району - по будинку". На самій шахті говорять, що в конкурсі брало участь будівельне управління, що входить до складу підприємства. "У нашій структурі є окрема будівельна організація, що спеціалізується на житловому будівництві", - говорить Борис Романов, представник шахти ім. Засядька.
Шахта ім. Засядька - одне з найбільших вуглевидобувних підприємств. Перебуває під контролем народного депутата України від Партії регіонів Юхима Звягільського.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас