АБ "Брокбізнесбанк" готовий брати участь у "Столичному АвтоШоу 2008" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АБ "Брокбізнесбанк" готовий брати участь у "Столичному АвтоШоу 2008"

187
У зв'язку з участю АБ "Брокбізнесбанк" в "Столичному АвтоШоу 2008" ― 5-ій спеціалізованій виставці-продажу автомобілів провідних світових виробників, що відбудеться 12-14 вересня 2008 року в Києві на території "Автоцентру на Столичному", банк пропонує нові спеціальні умови автокредитування фізичним особам у мережі автосалонів Корпорації "УкрАВТО".
Кредити надаються на термін до 7 років у національній та іноземній валютах на модельний ряд автомобілів вітчизняного, іноземного виробництва і країн СНД.
Процентна ставка по кредиту становить 18,0-19,5% річних у гривні, 12,5-13,5% річних у доларах США і 12,0-13,0% річних у ЄВРО. Процентна ставка за користування кредитом установлюється залежно від виду транспортного засобу, валюти кредитування та терміну кредитування.
Позичальникові надається можливість одержання кредиту без початкового внеску і з достроковим погашенням.
Додаткові одноразові витрати позичальника з розрахункового банківського обслуговування кредитних коштів становлять 1,0% від суми кредиту, за розрахунково-касове обслуговування - 2,5% від суми кредиту. Комісія за супровід кредиту - 75 гривень на місяць для кредитів у національній валюті, 15 доларів США для кредитів у доларах США, 10 євро для кредитів у євро. Інші комісійні платежі ― відсутні.
Протягом трьох днів автопараду експерти АБ "Брокбізнесбанк" будуть консультувати клієнтів з питань автокредитування та інших банківських послуг у павільйоні основної експозиції легкових автомобілів, салоні Мерседес, салоні Шевроле.
За матеріалами:
Брокбiзнесбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас