Форекс - прогноз на середу 03.09.08 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форекс - прогноз на середу 03.09.08

Фондовий ринок
307
04:30 - ВВП Австралії за 2-ий квартал.
Зростання ВВП в Австралії триває і натяків на його спад не намічується. Приріст ВВП в 1-ому кварталі склав 0.7% і немає причин вважати, що приріст зменшить оберти нижче 0.3%. На очікуваннях даних австралійський долар зможе зміцнитися.
12:00 - Роздрібні продажі в Єврозоні за липень.
З відомих даних в країнах Євросоюзу, найбільші обсяги роздрібних продажів у порівнянні з попередніми місяцями, у порядку зменшення, відбулися в Румунії, Латвії, Естонії, Литві, Словенії, Словаччині, Люксембурзі та Польщі. В Єврозоні в червні відбувся спад продажів на 0.6%, а їх пік довівся на травень і досяг приросту в 0.8%. Однак у липні прогнозується спад на 0.1%, що обумовить знижувальний тиск на ціну євро. До публікації, євро може підвищитися в ціні.
16:00 - Рішення Банку Канади щодо процентної ставки. Очікується, що ставка не буде знижена і залишиться на рівні 3.0%.
Дані для канадського долара позитивний, його зростання може початися до публікації, а після публікації бики з канадського долару зафіксують свої позиції, вважаючи, що все вже відбулося, і канадський долар знизитися в ціні. У випадку якщо ставка все-таки буде знижена, то канадський долар негайно впаде в ціні.
17:00 - Замовлення в промисловості і Запаси промислових складів у США за липень.
Минулого тижня були опубліковані дані про нові замовлення на товари довготермінового користування, їх запаси і поставки. Дані виявилися набагато кращеми за очікувані, що обумовило негайне зміцнення долара стосовно інших валют світу. Замовлення в промисловості США в липні прогнозуються на значенні приросту 0.4%, проти попереднього приросту в 1.7%.
Запаси на складах у червні зросли на 0.1%, прогнозних значень немає. У випадку, якщо замовлення виростуть сильніше очікуваних, (а на це можна сподіватися, тому що липневий приріст замовлень на товари довгострокового користування, що входять до складу вище названого індикатора, виявилися набагато вище прогнозних), то долар зможе повторно зміцнитися, чим підтвердить продовження розпочатого тренда по його зміцненню.
17:35 - Запаси нафти, бензину та дистилятів у США за тиждень до 29 серпня.
Минулого тижня запаси нафти знову трохи зменшилися, при цьому запаси бензину значно скоротилися, а запаси дистилятів продовжили рости. Дані активізували спекуляції на нафті, що обумовило деяке зміцнення її ціни, а долар при цьому трохи знизився в ціні, однак занадто позитивні дані про замовлення на товари довгострокового користування зрушили чашу ваг убік продовження зміцнення долара і він ріс ще 2 години.
За матеріалами:
Real Trade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас