Працівники ArcelorMittal почнуть масовий страйк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Працівники ArcelorMittal почнуть масовий страйк

468
Американська профспілка працівників сталеливарної промисловості (USW) оголосила про те, що її члени проголосували за проведення загального страйку проти найбільшого у світі виробника сталі - компанії ArcelorMittal.
Із квітня ц.р. профспілка веде безуспішні переговори з керівництвом ArcelorMittal щодо питання укладання нової трудової угоди, учасниками якої повинні стати близько 14 тис. діючих працівників і десятки тисяч пенсіонерів сталеливарної промисловості. Термін дії нинішньої угоди минає 1 вересня ц.р. Страйк почнеться в тому випадку, якщо сторонам так і не вдасться прийти до нової домовленості. Відповідне повідомлення було поширено на 14 американських сталеливарних заводах, що працюють для ArcelorMittal.
Керівництво ArcelorMittal уже заявило, що зацікавлено в вирішенні конфлікту і буде продовжувати переговори із профспілкою, передає Associated Press.
Компанія ArcelorMittal працює в більш ніж 60 країнах світу і виробляє десяту частину всієї світової сталі. На її підприємствах трудяться порядку 320 тис. чоловік, у тому числі 18 тис. на 17 заводах у США.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас