100 тисяч жителів Дніпродзержинська залишились без води — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

100 тисяч жителів Дніпродзержинська залишились без води

Казна та Політика
207
Більше 100 тисяч жителів Дніпродзержинська залишилися з 27 серпня без питної води через борги місцевого водоканалу за електроенергію та покупну воду.
Про це УНІАН повідомив представник Дніпродзержинської міської ради. За його інформацією, централізоване водопостачання відсутнє у лівобережних мікрорайонах Дніпродзержинська та обмежено в правобережних.
За даними прес-служби Дніпродзержинської міськради, ВАТ “ЕК “Дніпрообленерго” попередило основного постачальника питної води в Дніпродзержинську - КП “Аульський водопровід” про зниження електропостачання до екологічної броні через борги. У свою чергу “Аульський водопровід” повідомив про зниження рівня сплати Дніпродзержинська за покупну воду до 73,69% і відповідне зменшення водопостачання міста до погашення заборгованості.
Борг Дніпродзержинська за покупну воду становить, з урахуванням попередніх років, близько 27 млн. грн. Поточний борг із початку року - 7 млн. грн. Щодобове планове споживання води в Дніпродзержинську становить 150 тис. кубометрів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас