Форекс - прогноз на четвер 28.08.08 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форекс - прогноз на четвер 28.08.08

Валюта
338
09:00 - Рівень безробіття, у Німеччині за липень.
У червні безробіття в Німеччині продовжувало знижуватися і досягло 7.3 % або 3.2 млн. чоловік від усього працездатного населення країни. Рівень безробіття стоїть на нормальному значенні (норма - 6-10%), але з огляду на останній звіт про індекс інституту IFO, можна з упевненістю сказати, що в серпні безробітних повинно стати більше. Чи з'явитися збільшення безробітних вже в липні? Можливо ні.
Швидше за все дані в порівнянні з іншими індикаторами, що публікуватимуться в цей день, цей індикатор, незважаючи на його важливість, не буде сприйнятий ринком. З цього випливає, що євро відносно долара в'яло зреагує на новину - хіба що тільки, якщо безробітних у Німеччині вже в липні стане більше, тоді євро впаде.
12:00 - Економічні Настрої та Бізнес Клімат, Настрої в роздрібній індустрії, Настрої в промисловій індустрії, Споживчі настрої, Впевненість у сфері послуг, Настрої в будівельному секторі економіки, в Єврозоні за серпень.
Отже, з огляду на настрої, що все сильніше погіршуються, та поточні ситуації в локомотиві Євросоюзу - Німеччини, зниження таких же показників індикаторів очікується і в усій Єврозоні. Можливо, що ще будівельний сектор економіки буде залишатися поки що на плаву. Прогнозні дані для євро негативні, чекаємо його зниження.
15:30 - Заявки на допомогу з безробіття, у США за тиждень до 23 серпня.
На попередньому тижні дані про первинні звернення за допомогою з безробіття показали істотне збільшення, до 449 тис. чоловік (з урахуванням сезонності), що вперше перевищило кількість первинних звернень за допомогою після затоплення ураганом "Катрина" Нового Орлеана. Дані для долара були різко негативними.
15:30 - ВВП у США за 2-ий квартал.
Негативні дані про безробітних в США можуть згладити надзвичайно позитивні дані про приріст ВВП у другому кварталі, які за прогнозами повинні бути переглянуті вбік збільшення з 1.9% до 2.7% приросту за квартал. На цих даних долар може зміцнитися.
15:30 - ВВП у Канаді за червень і 2-ий квартал.
ВВП у Канаді з жовтня 2007 року по травень 2008 року зі змінним успіхом перебуває у бічному тренді зі зсувом вбік слабкого зростання. За останній місяць енергетичний сектор економіки Канади показав найбільше зниження (імовірно через деяке падіння цін на нафту в травні), також знизилися об'єми в лісовій промисловості, у будівництві, в оптовій торгівлі і у секторі фінансів, а в роздробі - навпаки збільшилися.
Враховуючи, що в червні нафта знову зміцнилася, можна припустити нове зростання ВВП, але вже в наступному місяці ВВП повинен показати відчутне зниження, тому що ціна на нафту хоч і досягла історичного максимуму, наприкінці місяця вона впала до рівня цін початку травня і згодом тільки знижувалася. Дані для канадського долара не можна назвати позитивними, а якщо й буде його зміцнення, то це можна розцінювати як корекцію.
За матеріалами:
Real Trade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас