Форекс - прогноз на середу 27.08.08 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форекс - прогноз на середу 27.08.08

Фондовий ринок
245
13:00 - Огляд про продажі дистриб’ютерів від Консорціуму Британських Промисловців (Очікування та Настрої) за серпень.
Прогнозних значень немає, але найімовірніше, реальні значення продажів дистриб’ютерів (поточна ситуація та бізнес настрою) виявляться нижчими за попередні, від чого фунт знову може впасти в ціні.
15:30 - Замовлення на товари довготермінового користування, Поставки товарів довготермінового користування, у США за липень.
Замовлення на товари довготермінового користування в червні зросли на 0.8%, до $ 215.3 млрд. Зростання замовлень триває вже третій місяць, але його приріст з кожним місяцем падає. У липні приріст повинен скласти лише 0.1% до $ 215.5 млрд. Крива поставок товарів довготермінового періоду має менш задовільний вигляд, ніж вигляд графіку замовлення на ці ж товари.
Падіння тут змінюється зростанням протягом тих же 3-х місяців, від чого графік виглядає як крива. Запаси товарів довготермінового користування на складах продовжили збільшуватися, хоча відношення запасів до поставок і залишилися на тому ж рівні 1.57 (у середньому запаси перевищують поставки в 1.57 рази). Це означає, що в середньому періоді часу, виробництво товарів (а значить і замовлень) росте прямо пропорційно їх збуту.
Однак, для долара дані, можна сказати, перебувають близько до негативних, що може обумовити його падіння ще до їх публікації. Через те, що долар і так у вівторок пробив вже досить рівнів на шляху свого зміцнення, далі в середу може зустріти відчутні рівні, що не дають йому далі зміцнитися без попередньої корекції, так само ця новина може послужити причиною для продажів долара з наступним відпрацьовуванням ступеня позитивності самих даних.
17:35 - Запаси нафти, бензину та дистилятів, у США за попередній тиждень.
Минулого тижня ми побачили відчутне збільшення запасів нафти, при цьому запаси бензину дещо знизилися, але були компенсовані збільшенням запасів дистилятів. Дані обумовили зміцнення долара.
За матеріалами:
Real Trade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас