Автомобільна галузь США сподівається на пільговий кредит у розмірі 50 млрд. дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Автомобільна галузь США сподівається на пільговий кредит у розмірі 50 млрд. дол.

Кредит&Депозит
215
Виробники автомобілів США мають намір звернутися до Конгресу за виділенням пільгового федерального кредиту розміром $50 млрд. для модернізації їхніх складальних виробництв і переходу на виробництво ощадливих автомобілів нового покоління, повідомляє CNNMoney.
Керівники гігантів галузі стверджують, що в умовах посилення кредитної політики банками на тлі фінансової кризи, федеральна підтримка стане єдиним порятунком індустрії, прибутки якої підкосила спіраль збільшення цін на нафтопродукти.
Компанія General Motors (GM, Fortune 500) за підсумками другого кварталу повідомила про збитки в розмірі $15,5 млрд, Ford Motor (F, Fortune 500) відзвітувалася про втрати розміром $8,7 млрд.
Кандидат у президенти від Демократичної партії Барак Обама вже заявив, що підтримає прийняття акту про кредит для автовиробників у повному обсязі, у той час як його суперник у боротьбі за посаду президента США республіканець Джон Маккейн, вважає, що підтримка галузі може проводитися через видачу податкових кредитів розміром $5 тис. безпосередньо покупцям автомобілів нового покоління.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас