Lehman Brothers може списати ще 4 млрд дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lehman Brothers може списати ще 4 млрд дол.

Кредит&Депозит
171
Lehman Brothers Holding Plc. може списати в цьому кварталі близько $4 млрд інвестицій, пов'язаних із кредитами та іншими активами, заявляють аналітики JPMorgan Chase & Co.
"Ситуація на кредитному ринку дуже складна, - говорить аналітик Кеннет Вортінгтон, якого цитує агентство Bloomberg. - Lehman чекає попереду ще один складний квартал".
Загальна вартість цінних паперів, забезпечених іпотекою та іншими активами, у портфелі Lehman Brothers становить $61 млрд.
Аналітики прогнозують чистий збиток банку в третьому фінансовому кварталі (червень-серпень) у розмірі $3,30 на акцію проти раніше очікуваного прибутку 35 центів на акцію. Також передбачається, що чистий збиток за рік складе $6,77 на акцію проти раніше очікуваних $2,35.
Раніше The Wall Street Journal повідомляла, що згідно із прогнозом експертів збиток Lehman Brothers у третьому фінансовому кварталі складе не менше $1,8 млрд. За підсумками другого фінкварталу американський інвестбанк зафіксував рекордний збиток у розмірі $2,8 млрд, або $5,14 у розрахунку на акцію.
Котирування акцій Lehman Brothers, провідного андеррайтера іпотечних облігацій до колапсу ринку subprime-іпотеки США, впали за підсумками торгів у понеділок на 7,1%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас