У Великобританії випущена перша у країні картка MasterCard, що відповідає законам шаріату — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Великобританії випущена перша у країні картка MasterCard, що відповідає законам шаріату

Фінтех і Картки
395
Англійські ЗМІ повідомили про те, що у Великобританії випущена перша картка MasterCard, що відповідає вимогам шаріату. Нова картка випущена фінансовою компанією Cordoba Financial Group, і являє собою оплачену наперед картку, по якій відсотки не стягуються ні з клієнта, ні не нараховуються йому.
Картки, що відповідають законам шаріату, будуть випускати Cordoba Financial Group тільки категорії Gold, принаймні поки. Одержати таку картку може резидент Великобританії у віці 18 років і більше. Поки також картки будуть представлені тільки в Лондоні.
Представляючи нову картку, керівництво Cordoba Financial Group відзначило, що в цей час у Великобританії проживає близько двох мільйонів мусульман, а клієнтами Cordoba є близько 30 000 чоловік по всій Англії.
Це перший картковий продукт, що відповідає законам шаріату, які забороняють стягувати відсотки по кредитах, на території Великобританії, але вже не перший проект мусульманської картки MasterCard. Раніше повідомлялося про запуск аналогічної картки в EonCap Islamic Bank у Малайзії.
За матеріалами:
UABanker.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас