Іпотечний кредит у США можна взяти на термін від 5 до 30 років при відсотковій ставці 6-8% річних — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Іпотечний кредит у США можна взяти на термін від 5 до 30 років при відсотковій ставці 6-8% річних

Кредит&Депозит
295
Кредит на покупку нерухомості в США можуть одержати як громадяни США, так і нерезиденти. Банки звертають увагу на кредитну історію клієнта, його фінансовий стан, родиний стан, вік, характер роботи, також можуть зажадати довідку про те, що в нього є заощадження на випадок, якщо втратить роботу. Всі ці фактори впливають на суму кредиту та умови його надання, включаючи процентну ставку.
Надання довідки про те, що клієнт раніше брав кредити і їх погасив, може позитивно вплинути на рішення банку про видачу позики. Якщо позичальник уже має непогашений кредит, то банк обов'язково скрупульозно підрахує, а чи здатний він розплачуватися по новій позиці.
Іпотечний кредит у США, як правило, можна взяти на термін від 5 до 30 років при процентній ставці 6-8% річних. Чим швидше ви зберете всю необхідну документацію, правильно все оформите і надасте в банк, тим швидше одержите рішення банку про надання кредиту.
Якщо банк відмовляє покупцеві в наданні кредиту, а той уже уклав договір про покупку нерухомості із продавцем, то покупець має повне право його розірвати, не втративши при цьому аванс. Тоді як продавець, що підписав договір про продаж майна, не має права без згоди покупця розірвати угоду і продати нерухомість іншому клієнтові.
Авансові платежі, які вносить покупець нерухомості, перебувають у банку на рахунку продавця. Як правило, таких внесків два. Перший у розмірі тисячі доларів вноситься до укладання договору. Після перерахування цієї суми покупець перевіряє, чи відповідають характеристики об'єкта зазначеним в оголошенні. Якщо клієнта все влаштовує, тоді укладається договір купівлі-продажу і вноситься друга частина авансу - 5% вартості житла.
Лише після того як всі умови угоди погоджені, покупець звертається в банк за кредитом. У свою чергу, фінансова установа перевіряє справжність всіх документів, залучає оцінювача для визначення ціни майна. Звичайно на це йде близько місяця, після чого банк видає Commitment Letter, яким підтверджує видачу іпотечного кредиту на певну нерухомість. Останній штрих: підписання спеціального документа в присутності адвоката і представника банку, що видає кредит.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас