Поштове сполучення між Росією і Грузією закрито — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поштове сполучення між Росією і Грузією закрито

154
Поштове сполучення між Росією та Грузією закрито, повідомили "Інтерфаксу" співробітники декількох московських відділень ФГУП "Пошта Росії" у понеділок.
"У жодному відділенні ні листи, ні посилки, ні грошові перекази в Грузію не приймають", - сказав один зі співрозмовників агентства.
Як пояснили "Інтерфаксу" у прес-службі Мінкомзв’язку, поштові відправлення і посилки не приймаються по факту, оскільки припинено повітряне сполучення із Грузією, що було основним каналом зв'язку.
"Що стосується грошових переказів, вони не приймаються з технічних причин, що пов'язано з порушеннями на лініях зв'язку, - сказав представник міністерства. - Розпорядження про припинення поштового сполучення із Грузією не було".
Як повідомлялося раніше, повітряне сполучення між Росією та Грузією було припинено в п'ятницю після збройних дій, що почалися, у Південній Осетії.
Поштове та авіасполучення між Росією і Грузією вже припинялося восени 2006 року через загострення відносин між двома країнами. Тоді воно було закрито протягом півтора років - авіасполучення було відновлено в березні цього року, поштове - наприкінці квітня.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас