Економіка Грузії не зазнала значних збитків від бойових дій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Економіка Грузії не зазнала значних збитків від бойових дій

Казна та Політика
279
Бойові дії на території Грузії, звичайно ж, позначилися на життєдіяльності країни, однак на даному етапі вони "не завдали економіці значних втрат", заявила міністр економічного розвитку республіки Катерина Шарашидзе журналістам після позачергового засідання уряду в суботу.
За її словами, через кілька годин повністю буде відновлена інфраструктура в Поті, куди сьогодні вранці були скинуті три бомби, одна з яких упала в районі морського порту, інша - у районі Потійського нафтотерміналу.
"Природно, ми не можемо скидати з рахунків спроби російської авіації бомбардувати нафтопровід і газопровід", - сказала Шарашидзе.
Що стосується Тбіліського міжнародного аеропорту, то, за словами міністра, "він працює без перебоїв, здійснюються заплановані рейси".
"У п'ятницю ввечері скасували свої рейси тільки дві авіакомпанії, однак сьогодні вони відновлюють їх", - відзначила Шарашидзе.
"У загальному режимі продовжують виконувати польоти майже всі авіакомпанії - як грузинські, так й авіакомпанії України, Туреччини, Балтії та інших країн", - заявив міністр.
Як повідомлялося, рішенням Мінтрансу РФ із 00:00 9 серпня припинено повітряне сполучення з Грузією.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас