Введено в експлуатацію 5 об'єктів нерухомості, будівництво яких фінансує Укрпромбанк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Введено в експлуатацію 5 об'єктів нерухомості, будівництво яких фінансує Укрпромбанк

387
За 7 місяців 2008 року введено в експлуатацію 5 об'єктів нерухомості, будівництво яких фінансує Укрпромбанк. На 1 серпня 2008 року введені в експлуатацію 2 об'єкти житлового і 3 об'єкти комерційного призначення, а саме: шестиповерховий двосекційний житловий будинок у Миколаєві (вулиця Маршала Василевського, 46-Б), житловий будинок у Миколаєві (вулиця Космонавтів, 66-А), нежитловий будинок у Києві (вулиця Польова, 61-А), м’ясопереробний комплекс у с. Хоружа, Решетилівського району Полтавської області і Торговельний комплекс у Миколаєві (Жовтневий проспект, 19/1).
Укрпромбанк здійснює проектне фінансування з 2005 року. На сьогоднішній день Банк співробітничає з 36 підприємствами-забудовниками щодо 39 проектів будівництва нерухомості по всій Україні, відкрив кредитних ліній на суму порядку 524 млн. гривень (у тому числі для будівництва житлової нерухомості - 405 млн. гривень, для будівництва нежитлової нерухомості - 119 млн. гривень). У цілому за цей період введено в експлуатацію 11 об'єктів нерухомості: 3 житлові будинки і 8 комерційних об'єктів нерухомості (нежитловий будинок, автосалон, 2 комплекси автоцентру, салон-магазин з продажу автомобілів, готель, торговельний комплекс і м’ясопереробний завод).
Укрпромбанк фінансує будівництво як шляхом кредитування підприємств-забудовників, так і за рахунок реалізації житла в процесі його будівництва населенню за власні або кредитні кошти. На сьогоднішній день створено 17 фондів фінансування будівництва житла, управителем яких є Укрпромбанк, видано кредитів фізичним особам на покупку житла в житлових комплексах, будівництво яких фінансується Укрпромбанком, на суму більше 100 млн. гривень.
За матеріалами: Укрпромбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас