Форекс - прогноз на вівторок 05.08.08 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форекс - прогноз на вівторок 05.08.08

Фондовий ринок
133
08:30 - Рішення щодо процентної ставки Резервного Банку Австралії. Прогнозується залишити базову процентну ставку без змін на рівні 7,25%. Визначається як результат попиту та пропозиції на грошовому ринку. Резервний Банк Австралії встановлює необхідний рівень даної ставки і підтримує його, контролюючи пропозицію грошей.
12:30 - Індекс менеджерів з постачання для сфери послуг у Великобританії. Прогнозується вихід показника на рівні 46,8. Публікація в рамках прогнозу негативна для єдиної європейської валюти. Даний показник майже нічим не відрізняється від PMI Services у Європі.
13:00 - Роздрібні продажі в Єврозоні. Роздрібні продажі в регіоні показали гарний приріст лише в червні (1,2%). Зараз же прогнозується зниження показника -0,6%. Товарообіг у роздрібній торгівлі (крім продажів автомашини та мотоциклів, а також витрати на ремонт) за рахунками-фактурами протягом місяця з урахуванням податків та їх виключеннями. Є індикатором рівня споживання. Внутрішній попит зараз може вплинути на положення економіки єврозони.
18:00 - ISM Services (Індекс ділової активності м/м (липень)) у США. Звіт є результатом щомісячного опитування менеджерів із закупівель у галузі промисловості (послуг) і ставить метою дослідження впливу економіки на формування цінового простору і надає якісну інформацію про тенденції в бізнесі. Фактично, це індикатор оптимізму для вищої та середньої управлінської ланки економіки. Його значення може коливатися між 0 та 100% з різною характеристикою діапазонів: 50% означає відсутність будь-яких зміни; вище 50% - поліпшення; і нижче 50% означає зниження. Поточний прогноз негативний для долара і становить 48,3.
22:15 - Рішення з процентної ставки ФРС. Процентна ставка з федеральних фондів (основна процентна ставка в США) - це процентна ставка, під якою банки розміщають вільні кошти, які знаходяться на рахунках у Федеральній резервній системі США, іншим банкам на овернайт (overnight - на один день, дослівно, "через ніч"). Федеральна резервна система США контролює рівень процентної ставки з федеральних фондів за допомогою операцій з державними цінними паперами. Консенсус - 2%. Рішення здається очевидним, однак коментарі можуть штовхнути пару євро\долар у будь-який напрямок і сентимент збережеться до засідання ЄЦБ у четвер.
За матеріалами:
Real Trade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас