Скільки коштує незвичайна відпустка? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скільки коштує незвичайна відпустка?

695
Охочим отримати нові враження, буде цікаво довідатися переваги європейців. До речі, всупереч очікуванням, незвичайні подорожі не найдорожчі.
Наприклад дводенний візит у Стокгольм на урочистий обід з нагоди вручення Нобелівської премії обійдеться приблизно в 2500 євро. За традицією на ньому присутня королівська сім'я.
Набагато дорожче занурення на дно Атлантичного океану. За 30 тисяч євро можна спуститься на підводному човні на глибину 3,8 тисяч метрів - туди, де іржавіють рештки знаменитого "Титаніка".
Можливо, не так манірно, але куди більш яскраво обставлене торжество, на яке запрошують туристів в Індії. Кульмінацією тижневого туру називають присутність на весіллі "а-ля Боллівуд". Для європейців подорож коштує близько 10 тис. євро (у цю суму включені і традиційні вбрання для весілля).
Особлива стаття - музей для себе одного. П'ятиденна подорож з відвідуванням Сікстинської капели в Римі вихідного дня коштує більше тисячі євро. Оренда одного із залів Версаля в Парижі коштує близько 8 тисяч євро.
За 2000 євро можна провести 6 днів за кермом на американських дорогах. Правда, цю подорож можуть здійснити лише ті, у кого є права на водіння вантажівки. У супроводі професіонала гість може добратися із Санта-Фе до Лос-Анджелеса.
Семиденний курс слоноводіння в Таїланді коштує близько 650 євро. Учитель продемонструє спеціальні команди, які готовий слухати слон.
Ніч у Дубаї, в 7-зірковому Burj al Arab, найдорожчому готелі світу, коштує 35 тисяч доларів. У цю суму обходяться апартаменти загальною площею 1200 м2.
120-метрова каюта на яхті Alysia коштує 94,5 тисяч євро на добу. За ці гроші можна насолоджуватися панорамним видом з вікна, окремою палубою, великим телевізором і немаленькою ванною. 36 пасажирів цієї яхти обслуговують 34 людини.
У берлінському зоопарку гостей чекають по ночах. 3 тисячі євро повинні заплатити 6 чоловік, щоб провести ніч у будиночку при вольєрі бегемотів. За цю суму гості можуть полежати на циновках і, любуючись гіпопотамами, покуштувати вечерю для гурманів.
Двотижнева поїздка в Якутію, на Оймякон, найхолодніше місце на планеті, де буває до 68 градусів морозу, коштує більше 5000 євро. Як зауважують експерти німецького журналу, цей вояж "гарний для тих, хто хоче перевірити себе на міцність".
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас