Після повені страховики запропонували обов'язкове страхування майна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Після повені страховики запропонували обов'язкове страхування майна

225
Ліга страхових організацій ініціює введення обов'язкового страхування державного і приватного майна. Про це говориться в заяві Ліги, які вона зробила у зв'язку зі стихійним лихом у Західній Україні і завданими збитками.
"Сьогодні ЛСОУ готує пропозиції до Президента, Уряду країни, Верховної Ради, Ради Національної безпеки та оборони щодо вдосконалення державної політики в галузі страхування, закріплення на законодавчому рівні норми про обов'язкове страхування майна громадян і держави", - говориться в повідомленні організації.
Крім того, ЛСОУ виступає за впровадження більш досконалих механізмів обов'язкового страхування відповідальності за можливі наслідки від завдання шкоди навколишньому середовищу в результаті катастроф техногенного характеру.
За даними ЛСОУ, усього у світі в 2007 році трапилися 142 природні і 193 техногенні катастрофи, втрати від яких склали понад 70 млрд. доларів, більшу частину з яких компенсували страхові компанії.
За оцінками українських страховиків, із заявлених збитків від стихії, які становлять більше 4 млрд. гривень, обсяг застрахованого майна не перевищує 1% (близько 40 млн. гривень).
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас