У Німеччині новий податковий скандал — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Німеччині новий податковий скандал

Казна та Політика
824
У розпорядженні Земельного суду м. Росток (Німеччина) опинилися копії 1850 рахунків банку LLB (Ліхтенштейн), на яких німецькі громадяни таємно розмістили мільйони євро, повідомила Deutsche Welle з посиланням на Frankfurter Rundschau. Копії рахунків суду надав адвокат одного з підозрюваних, звинувачуваних у спробі шантажу банку LLB.
Співробітництво з органами правосуддя може пом'якшити звинувачуваному вирок. Підсудні одержали 2300 копій рахунків ліхтенштейнського банку. В обмін на частину цих копій вони змусили банк LLB виплатити їм EUR9 млн. Найближчим часом ці документи будуть перевірені і передані німецькими податківцям. На рахунках в основному перебувають суми, що перевищують EUR1 млн.
Скандал навколо нелегального розміщення доходів заможними німцями в банках Ліхтенштейну вибухнув у лютому 2008 р. Німецькій службі зовнішньої розвідки BND тоді вдалося купити відомості про німецьких клієнтів у колишнього співробітника однієї з фінустанов князівства. У результаті в Німеччині було виявлено більше 700 підозрюваних у приховуванні великих грошових сум від податків. Багато з підозрюваних визнали свою провину і до теперішнього часу погасили заборгованість на суму більше EUR100 млн.
За матеріалами:
Экономические Известия
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас