Портрет Путіна з каменями Swarovski за 500 доларів уже в продажу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Портрет Путіна з каменями Swarovski за 500 доларів уже в продажу

202
У Росії увійшли в моду портрети діючого та колишнього президентів, Дмитра Медведєва та Володимира Путіна, викладені зі стразів Swarovski за ціною від 12 тисяч рублів (більше $500).
Президентські портрети стали прибутковим бізнесом у Росії. "Портрет президента стане гідною прикрасою будь-якого інтер'єру: додасть значимість офісу, підкреслить патріотичний дух власника і його готовність із повною віддачею займатися улюбленою справою на благо своєї сім'ї та країни. Портрет стане актуальним подарунком, як для керівника, так і для пересічного громадянина нашої країни". Такий рекламний текст супроводжує продаж фотопортретів Дмитра Медведєва на сайті одного з інтернет-магазинів.
Великий настінний портрет коштує близько 2 тисяч рублів (більше $85). Але більшою популярністю користуються невеликі фото розміром 30х45 см, ціна виробу залежить тільки від розміру і рамки, а також від матеріалу, з якого виконаний портрет.
У магазині Континент-Груп зображення Володимира Путіна зі стразів Swarovski буде коштувати 12 тисяч рублів (більше $500): "У нас пару раз просили робити, але ми не одні в Москві, тому в інших місцях теж, може, роблять. Кристали Swarovski зараз - не дивина, тому в принципі їх можна вдома викладати на коліні при певній вправності".
Крім того, виготовлювачі портретів знайшли вихід для тих росіян, які дотепер не можуть зважитися зняти зі стіни в робочому кабінеті портрет колишнього президента РФ Володимира Путіна. У книгарнях стали популярним товаром спільні портрети Володимира Путіна та Дмитра Медведєва. Фотознімок глав країни, оправлений у рамку, коштує приблизно 500 рублів (більше $20). За словами продавців, такий товар покупці беруть охочіше, ніж просто портрети Медведєва або Путіна.
У мережі продаються навіть портрети Медведєва, написані маслом. Зустрічаються фотографії, видрукувані на тканині. Так, на сайті art-portret.ru представлений мальовничий парадний портрет Медведєва в повний зріст, присвячений інаугурації нового президента і виконаний у традиціях російської портретної школи. Ціна цього шедевра становить від 4500 до 7500 рублів ($200 - $300).
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас