З 1 вересня у Києві з'являться нові талони на паркування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З 1 вересня у Києві з'являться нові талони на паркування

169
З 1 вересня КП "Київтранспарксервіс" уводить в обіг талони на паркування нового зразка - на 1 годину і на 1 день. Про це повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на заступника міського голови Дениса Басса.
"Талони нового зразка мають кілька рівнів захисту і виготовлені з урахуванням додаткових вимог. Їх можна буде придбати з 25 серпня", - повідомив Басс.
За його словами, нові талони вводяться з метою захисту доходів міста від паркування, які значно виросли в результаті впровадження міською владою нової системи паркування в Києві. Після впровадження безготівкової системи оплати за стоянку автомобіля, дохід з одного паркувального місця збільшився в 10 разів. Крім того, активно діє система "Мобільне паркування", що із травня місяця цього року поширена на всіх трьох територіальних зонах паркування.
Столична влада постійно вдосконалює систему паркування в місті. Як повідомив Денис Басс, до кінця цього року заплановано облаштувати сотнею паркоматів комунальні паркувальні майданчики, які розміщені в центральній частині міста. А також облаштувати майданчики камерами відеоспостереження в рамках системи АСКТ. Це дасть можливість постійно моніторити кількість машин, які заїжджають на майданчики, і виключити корупційну діяльність.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас