General Motors продає свій бренд Hummer — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

General Motors продає свій бренд Hummer

283
Автогігант General Motors веде переговори з російськими, індійськими та китайськими автовиробниками про продаж свого бренда Hummer. Про це повідомило агентство Рейтер з посиланням на неназване джерело.
Серед автокомпаній, з якими GM розглядає можливість укладання договору про продаж Hummer, значиться індійська Mahindra & Mahindra Ltd. Однак агентство відзначає, що в цей час переговори між двома автовиробниками протікають досить в'яло, так як індійська сторона не висловлює великого інтересу до даної угоди.
Інформація про те, які компанії з Росії або Китаю ведуть переговори з автогігантом, не уточнюється.
Інформація про можливий продаж бренду Hummer з'явилася в ЗМІ ще на початку червня поточного року. Тоді GM оголосила про свій намір переглянути свою стратегію щодо бренду Hummer.
Зокрема, президент GM Рік Вагонер заявив, що компанія розглядала "всі варіанти розвитку для марки Hummer, починаючи від повного відновлення лінійного ряду автомобілів до часткового або повного продажу цього бренду".
Нагадаємо, 3 липня консалтингова інвестиційна компанія Merrill Lynch виступила із заявою про те, що корпорації General Motors загрожує банкрутство, якщо вона не залучить порядку 15 мільярдів доларів протягом найближчих двох років, щоб підвищити ліквідність. Тоді, акції General Motors втратили на торгах Нью-Йоркської фондової біржі 15,1%, упавши до ціни 9,98 долара за акцію - найгірший результат за останні 36 років.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас