Долар до євро перебуває біля мінімуму за тиждень в очікуванні статистики — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Долар до євро перебуває біля мінімуму за тиждень в очікуванні статистики

Валюта
557
Долар США торгується у вівторок відносно євро біля мінімального рівня за тиждень на очікуваннях виходу негативних даних щодо ринку житла в США, оскільки поглиблення житлової кризи загрожує подальшим збільшенням втрат по кредитах, повідомило агентство Bloomberg.
Ознаки ослаблення економіки можуть позбавити Федеральну резервну систему (ФРС) можливості підвищити базову процентну ставку, що, у свою чергу, знижує привабливість доларових активів.
Американська валюта також опинилася під тиском після того, як Міжнародний валютний фонд (МВФ) опублікував прогноз, у якому говориться, що експерти МВФ не бачать ознак припинення житлової кризи в США.
Євро торгується в Нью-Йорку у вівторок на рівні $1,5711 у порівнянні з $1,5741 на закриття американського ринку днем раніше. Долар становить 107,81 ієни проти 107,46 ієни в понеділок.
На думку головного валютного аналітика Barclays Capital у Токіо Тору Умемото, вартість американської нацвалюти може опуститися до $1,6 за євро в поточному кварталі.
Виходячи з котирувань ф'ючерсів на розмір базової ставки в США, близько 35% трейдерів очікують її підвищення з нинішніх 2% річних не менш ніж на 25 базисних пунктів до 16 вересня. Тижнем раніше на такий розвиток подій розраховували 41% операторів ринку.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас