Павленко: Тайванській компанії не виграти суд у міністерства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Павленко: Тайванській компанії не виграти суд у міністерства

Кримінал
168
Я не бачу перспектив у тайванської компанії виграти суд у Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту. Ми офіційно повідомили, що припиняємо з ними переговори
Про це в інтерв'ю Інтермедіа консалтинг повідомив міністр у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко, коментуючи позов тайванської компанії Archasia Design Group Limited в Окружний адміністративний суд Києва, у якому вона вимагає зобов'язати Міністерство у справах сім'ї, молоді та спорту відновити з нею переговори про реконструкцію НСК "Олімпійський".
За словами Ю.Павленка, ті документи, які були надані тайванською компанією, рішенням тимчасової комісії були визнані не легалізованими, не офіційними і не дають права цій компанії працювати на території України.
"Тайванська компанія в процесі переговорів також не змогла підтвердити свою можливість реконструювати НСК "Олімпійський" відповідно до вимог і термінів, затверджених УЄФА", - відзначив Ю.Павленко.
Він також нагадав про приписання та протест Генеральної прокуратури України щодо того, що спеціальна комісія не мала права визначати тайванську компанію переможцем у зв'язку з тим, що їхні документи не відповідали законодавству України.
"Саме тому нами було ухвалено рішення припинити переговори із цією компанією", - сказав Ю.Павленко.
Міністр повідомив, що зараз ведеться робота з іншими учасниками конкурсу щодо реконструкції.
"Я думаю, що найближчим часом ми вийдемо на те рішення, що дасть можливість реконструювати НСК "Олімпійський" відповідно до термінів і вимог УЄФА", - сказав Ю.Павленко.
"А що стосується тайванської компанії, то найбільш доречним для них було б вибачитися та повернутися додому", - резюмував співрозмовник ІМК.
Як повідомлялося, тайванська компанія Archasia Design Group Limited вимагає в Окружному адміністративному суді Києва зобов'язати Міністерство у справах сім'ї, молоді та спорту відновити з нею переговори про реконструкцію НСК "Олімпійський" і забезпечити її право на здійснення цієї реконструкції.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас