У Франції затримали 16-річну грабіжницю банків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Франції затримали 16-річну грабіжницю банків

Кримінал
295
У Франції була арештована 16-річна дівчина, якій висунули звинувачення в збройному пограбуванні щонайменше семи банків, повідомляє агентство France Presse. Дівчину затримали після спроби пограбування відділення банку HSBC у місті Мезон-Альфор.
При затримці в неї виявили частину викрадених з банку грошей. Дівчина працювала в складі злочинної групи, однак її спільникам удалося зникнути після прибуття поліції.
За словами представника поліції, за останні кілька тижнів у департаменті Валь-де-Марн на півночі Франції відбулося кілька спроб пограбування банків. Всі вони, зі слів свідків, проходили за тим самим сценарієм: у будівлю під виглядом звичайного клієнта входила молода дівчина, потім вона, погрожуючи зброєю співробітникам банку, змушувала їх відкрити двері в сховище. Після цього в банк уривалися кілька людей у масках і виносили гроші.
За даними агентства Reuters, дівчина раніше не потрапляла в поле зору поліції. Про те, яке покарання їй загрожує, якщо її провина буде доведена, нічого не повідомляється.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас