Кабмін затвердив зміни до кредитної угоди з японцями щодо "Борисполя" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін затвердив зміни до кредитної угоди з японцями щодо "Борисполя"

Казна та Політика
315
Кабінет Міністрів 23 липня затвердив зміни до кредитної угоди з Японським банком міжнародного співробітництва для будівництва терміналу D аеропорту "Бориспіль", повідомили в прес-службі Міністерства фінансів.
Зокрема, уряд прийняв розпорядження "Про підписання змін до Кредитної угоди для проекту розвитку державного міжнародного аеропорту "Бориспіль" між Японським банком міжнародного співробітництва і Кабміном.
Як відзначили в прес-службі, через вступ України в ЄС, зміна правил Міжнародної торговельної палати викликає необхідність внесення змін до кредитної угоди.
Таким чином, розпорядженням вносяться зміни до форм запитів на розгляд контрактів закупівлі за рахунок коштів банку, які забезпечать підвищення прозорості витрати коштів. Зокрема, у ці форми запропоновано додати інформацію про адресу постачальників і консультантів та інформацію про суб'єктів, які утворять спільне підприємство, у випадку, якщо постачальником є спільне підприємство.
Нагадаємо, раніше міністр транспорту та зв'язку повідомив, що Кабмін має намір відмовитися від залучення кредиту Японського банку міжнародного співробітництва (JBIC) на будівництво терміналу D у міжнародному аеропорті "Бориспіль".
Компанія Dogus/Alarko/YAD (Туреччина) виграла конкурс на будівництво терміналу D у Міжнародному аеропорті "Бориспіль".
Завершальний другий етап тендера з відбору підрядника на будівництво терміналу D в аеропорті "Бориспіль" відбувся 5 липня.
На будівництво терміналу D необхідно 350 млн. доларів.
170 млн. доларів із цієї суми становили кредити Японського банку міжнародного співробітництва (JBIC).
Будівництво терміналу D аеропорт планує закінчити до кінця 2010 року.
У січні Кабмін схвалив концепцію державної програми розвитку "Борисполя" до 2020 року, де будівництво терміналу D називається пріоритетним завданням держпідприємства.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас