У "Борисполі" іноземцям продають квитки на Хрещатик — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У "Борисполі" іноземцям продають квитки на Хрещатик

Кримінал
461
В аеропорті "Бориспіль" невідомий продає іноземцям квитки на Хрещатик.
Шахрай пропонує гостям, що вперше прилетіли в Україну, придбати дивного виду папірець за скромною ціною €15 - мовляв, у місті такий же товар обійдеться в кілька разів дорожче. Що таке цей загадковий "Хрещатик" і де він знаходиться, турист навіть не підозрює, але встояти перед настільки вигідною угодою однаково не може.
Після чого довірливі гості Києва ошелешено бродять по головній вулиці столиці, розгублено запитуючи в перехожих ламаною російською: "Де тут вхід у Хрещатик?".
Як пише видання, такі випадки не рідкість. Наприклад, в 2005 р., коли Київ приймав конкурс "Євробачення", відзначилися таксисти. "Іноземці сідали в таксі на Бессарабській площі і просили довезти їх до Палацу спорту, - сміється директор Центру туристичної інформації Володимир Царьок. - Водії замість того, щоб проїхати квартал, возили довірливих пасажирів по всьому місту і тільки після цього завертали до пункту призначення. Зрозуміло, що ціна за таку поїздку виставлялася астрономічна - від 100$". Гості безмовно платили, думаючи, що проїхали великий шлях. Яким же був подив іноземців, коли дорогу назад вони проходили пішки за 10 хвилин".
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас