Кабмін спростовує відмову від японських інвестицій у Бориспіль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін спростовує відмову від японських інвестицій у Бориспіль

Казна та Політика
210
Віце-прем'єр-міністр України Іван Васюник спростовує факт відмови українського уряду від залучення кредиту Японії на реконструкцію аеропорту Бориспіль.
Як заявив Васюник: "Учора міністр транспорту та зв'язку заявив про начебто б політичне рішення про можливу відмову України від японського кредиту на будівництво термінала для головного аеропорту Євро-2012 Бориспіль. Мені невідомо, коли таке рішення було прийнято".
У зв'язку із цим віце-прем'єр запропонував включити до порядку денного сьогоднішнього засідання уряду питання про підготовку аеропорту Бориспіль до проведення чемпіонату Європи з футболу в 2012 році "у контексті нових потенційних загроз, які могли б виникнути у випадку можливої реалізації таких підходів".
Раніше з посиланням на заяву міністра транспорту Йосипа Вінського повідомлялося, що уряд відмовився від залучення кредиту Японського банку міжнародного розвитку (JBIC) на будівництво терміналу D в аеропорті Бориспіль.
Після цього в Посольстві Японії заявили, що вони трохи здивовані заявою міністра.
Раніше повідомлялося, що будівництво всіх об'єктів аеропорту, необхідних для проведення Євро-2012, буде завершено в 2011-му році.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас