Прес-Реліз. Укрпромбанк змінив умови акції "Марш відсотків" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прес-Реліз. Укрпромбанк змінив умови акції "Марш відсотків"

Кредит&Депозит
940
Укрпромбанк змінив умови акції "Марш відсотків", що продовжена до 31 серпня 2008 року. Процентні ставки становлять: до 23,0% річних у гривнях, до 17,1% річних у доларах США і до 16,0% річних у євро.
Призовий фонд рекламної акції складається з 26 хлібопічок. Серед учасників рекламної акції, які в період її проведення відкриють новий внесок або поповнять дійсний внесок, буде визначено 26 переможців, які одержать право на одержання призу, у період з 10 вересня по 17 жовтня в 2008 року.
Розиграш призу серед учасників рекламної акції буде проведений з використанням комп'ютерної програми випадкових чисел, що використовує ідентифікаційні номери вкладників, видані податковою адміністрацією. Визначення переможців рекламної акції відбудеться 10 вересня 2008 року, вручення призів - у філіях Укрпромбанку.
Кожен учасник акції "Марш відсотків" має можливість одержати купон з надбавкою до процентної ставки по внеску. Розміри надбавки можуть становити +5,0% річних, +1,0% річних, +0,5% річних, +0,2% річних, +0,1% річних.
Акція "Марш відсотків" дає можливість не тільки відкрити новий внесок, але й поповнити вже існуючий, виграючи при цьому можливість збільшити процентну ставку. У період дії акції дозволяється поповнювати будь-які внески. Мінімальна сума поповнення становить 500 гривень, 100 доларів США і 100 євро.
На сьогоднішній день депозитна програма Укрпромбанку для фізичних осіб складається з 7 внесків, серед яких акційний внесок "Перша ластівка", довготермінові вклади із правом поповнення "Впевненість", "Капітал" і "Пенсійний", довготерміновий вклад без права поповнення "Універсальний", внески з додатковими перевагами "Постійний вкладник" і "Ко-бренд-Стимул".
За матеріалами: Укрпромбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас