Бойко: У вересні 2008 р. буде апогей корупційних скандалів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бойко: У вересні 2008 р. буде апогей корупційних скандалів

Енергетика
417
В Україні розгораються корупційні скандали щодо постачання електроенергії на експорт і по закупівлі дизельного палива. Про це заявив в телеефірі екс-міністр палива і енергетики, народний депутат від Партії регіонів Юрій Бойко, повідомляє його прес-служба. "Вже заведені кримінальні справи, вже почата робота правоохоронних органів", - сказав він.
"Почалася низка корупційних скандалів - до вересня буде апогей, і саме це викликало таку реакцію уряду і правлячої коаліції", - заявив Ю.Бойко, коментуючи ситуацію з блокуванням парламенту.
"Ми сьогодні подивилися, як працює уряд, що неодноразово декларує чистоту намірів і ось два факти особливі вражаючі: адже мало хто знає, але у нас електроенергію на експорт двом угорським компаніям продають дешевше, ніж вона продається всередині країни, притому, що ціна в Європі на електроенергію приблизно в три рази вище", - зазначив екс-міністр. "Тобто за рахунок нашого внутрішнього споживача дотують європейців, причому природно не безкорисливо", - вважає він.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас