У Донецьку з газових конфорок пішла вода — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Донецьку з газових конфорок пішла вода

Енергетика
619
У Донецьку, в одному з під'їздів будинку на вулиці Червонофлотська через неправильно змонтовані труби протягом трьох днів у квартирах мешканців з конфорок замість газу йшла вода.
Про це повідомив донецький міський голова Олександр Лук’янченко, що підтвердив, що ремонтники переплутали газові і водопровідні труби.
Мер поскаржився, що в Україні дотепер немає Житлового кодексу, який би строго регламентував відносини між власниками квартир і міськими комунальними службами.
"У наших народних депутатів не доходить черга до Житлового кодексу, яким би регламентувалися взаємини того мешканця, що самостійно, не довівши до відома експлутаційну організацію, не довівши до відома міськгаз, вчиняв злочин. Тому що вся ця справа - пароповітряна суміш, газоповітряна суміш могла вибухнути", - прокоментував даний випадок мер.
За його словами, міська влада не в змозі фізично проконтролювати правочинність і результат кожного такого ремонту у квартирі.
Лук’янченко констатував, що сьогодні за подібне порушення винний отримає адміністративне покарання - штраф у розмірі 17 грн. і тільки через суд.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас