УБОЗ викрило розкрадання понад 3 млн грн бюджетних коштів у Севастопольському нацуніверситеті ядерної енергетики та промисловості — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

УБОЗ викрило розкрадання понад 3 млн грн бюджетних коштів у Севастопольському нацуніверситеті ядерної енергетики та промисловості

Кримінал
164
Управління боротьби з організованою злочинністю УМВС у Севастополі викрило розкрадання більше 3 млн грн бюджетних коштів у Севастопольському національному університеті ядерної енергетики та промисловості.
За матеріалами співробітників УБОЗ, прокуратура міста порушила кримінальну справу відносно співробітників Севастопольського нацуніверситету за фактом злочину, передбаченого в ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України (присвоєння, розкрадання майна або одержання його шляхом зловживання службовим становищем), повідомив начальник УБОЗ України в Севастополі В'ячеслав Синченко, слова якого наводить прес-служба ГУБОЗ МВС України.
На основі постанови Кабінету міністрів України від 11.05.2006 "Про розвиток Севастопольського національного університету ядерної енергетики та промисловості на 2007-2012 р." на проведення реконструкції і будівництва нових об'єктів вузу в 2007-2008 р. було передбачено фінансування на суму 11,829 млн грн, з яких 3,553 млн грн були перераховані торік.
Як установили працівники УБОЗ, у січні та грудні 2007 року посадові особи університету уклали угоди з товариством з обмеженою відповідальністю на проектування будівництва нових об'єктів і з приватним підприємством на капітальний ремонт даху. У той же час, перевірка засвідчила фіктивність цих угод. Внаслідок цих угод з бюджету університету були розкрадені кошти на загальну суму 3,284 млн грн, виділених для університету.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас