Високі ціни на нафту допоможуть заробити велорикшам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Високі ціни на нафту допоможуть заробити велорикшам

Енергетика
182
Підвищення цін на нафту може позитивно позначитися на доходах велорикш в Південній Азії, пише газета The Washington Post. Протягом тривалого часу уряди азіатських країн намагалися заборонити велорикшам з'являтися на дорогах міст, оскільки вони нерідко стають винуватцями аварій. Однак тепер, коли середня вартість палива досягла 7 доларів за галон (3,8 літри), влада почала замислюватися про припинення протистояння.
Міжнародна некомерційна організація Initiative for Transportation and Development Policy намагається оскаржити заборону велорикш владою індійського міста Нью-Делі. В організації впевнені, що в сформованих економічних умовах зняття заборони піде місту на користь. За приблизними оцінками, в Нью-Делі працюють 600 тисяч велорикш, більшість із яких, змушені давати хабарі поліцейським, щоб ті закривали очі на порушення заборони влади.
27 червня 2008 року ціни на нафту на торгах на нью-йоркській товарній біржі NYMEX впритул наблизилися до позначки 142 долара за барель. Під час торгів вартість нафти марки WTI досягла 141,71 долара за барель. Протягом доби ціни піднялися більш ніж на п'ять доларів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас