У бюджеті Боснійської федерації залишилося всього 434 марки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У бюджеті Боснійської федерації залишилося всього 434 марки

Казна та Політика
155
За повідомленням видання Dnevni Avaz, у результаті неконтрольованих витрат у бюджеті Боснійської федерації залишається всього 434 марки (221 євро).
Дані фінансові утруднення можуть привести до безладь у країні й вплинути на результат місцевих виборів, які відбудуться в жовтні ц.р.
Незважаючи на численні попередження фінансових експертів, уряд Федерації продовжував нарощувати державні витрати, у які ввійшло й недавнє придбання моторного човна для урядового курорту на хорватському півострові Пельєшац.
Ще в травні міністр фінансів Федерації Векослав Беванда попереджав про те, що остання перебуває на грані банкрутства. "Діри" у бюджеті вже привели до затримок з виплатами соціальних допомог.
Так, на минулому тижні кілька тисяч ветеранів та інвалідів зібралися в будинку парламенту з вимогою про надання їм соціальних допомог. Уряд обіцяв розплатитися до кінця місяця, однак експерти сумніваються, що це здійсненно.
У тому випадку, якщо до 2 липня ці виплати зроблені не будуть, асоціації ветеранів війни та інвалідів проведуть нові акції протесту.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас