Рада директорів Anheuser Busch не ухвалила рішення про злиття з Inbev — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада директорів Anheuser Busch не ухвалила рішення про злиття з Inbev

Фондовий ринок
127
Рада директорів американського пивоварного концерну Anheuser Busch на своєму засіданні не змогла ухвалити будь-якого виразного рішення щодо пропозиції про злиття з боку свого бельгійського конкурента - компанії Inbev.
У розповсюдженому за підсумками засідання прес-релізі американської компанії наголошується, що Anheuser Busch поки не дає відповіді на пропозицію, але обіцяє її уважно розглянути і вивчити.
11 червня ц.р. Inbev направила Anheuser Busch пропозицію про покупку всіх акцій компанії за ціною 65 дол. за папір. Загальна вартість операції була оцінена в 46 млрд дол. Напередодні засідання ради директорів американської компанії Inbev виступила із заявою, в якій підкреслила, що у разі об'єднання не має наміру закривати заводи Anheuser Busch в США, а також готова зберегти пости для деяких топ-менеджерів і членів ради директорів американського концерну.
Бельгійська Inbev - одна з найбільших пивоварних компаній у світі. Компанія випускає пиво під брендами Stella Artois, Beck's, Brahma, Staropramen, Hoegaarden. У 2007г. компанія реалізувала 273,9 млн гектолітрів пива.
Anheuser Busch - найбільша в США пивоварна компанія, що володіє 12 американськими пивзаводами і має філії в інших країнах світу. Компанія виробляє понад 60 видів пива та іншої алкогольної продукції, зокрема під знаменитою чеською маркою Budweiser. У США Anheuser Busch припадає на частку 48,4% ринку пива.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас