Кабмін прийняв ряд документів по АПК в умовах членства України у СОТ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін прийняв ряд документів по АПК в умовах членства України у СОТ

Казна та Політика
140
Кабінет міністрів схвалив ряд законопроектів і прийняв 5 постанов про заходи щодо розвитку агропромислового комплексу в умовах членства України у Світовій організації торгівлі.
Як повідомляє кореспондент УНІАН, таке рішення було прийнято на сьогоднішньому засіданні Кабміну.
Як повідомив журналістам перший заступник міністра аграрної політики Юрій ЛУЗАН, були схвалені проекти законів „о внесенні змін у деякі Закони України щодо забезпечення охорони родючості ґрунтів” та „об ідентифікації й реєстрації тварин”.
Також був прийнятий ряд постанов уряду, якими збільшені дотації при виробництві цукрового буряка на 200 грн. - до 750 грн. (на 1 га), збережений пільговий режим оподатковування на рівні 2008 року в аграрному секторі, а також знижені норми держпідтримки на кілограм живої ваги з 390 кг кондиційної живої ваги до 330 кг (тобто, коли бюджетна дотація виплачувалася за вирощений і проданий молодняк КРС мінімальною вагою 390 кг)
Нагадаємо, на минулому засіданні Кабміну пакет з документів щодо розвитку АПК в умовах членства України у СОТ був знятий з розгляду через непогодженість, зокрема з Міністерством фінансів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас