Укрпромбанк відкрив шість нових відділень в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрпромбанк відкрив шість нових відділень в Україні

367
У травні 2008 року почали роботу шість нових відділень Укрпромбанку в Вінницькій, Закарпатській, Київській, Херсонській та Хмельницькій областях.
У Вінницькій області відкрито відділення в м. Калинівка по вулиці Дзержинського, 25; у Закарпатській області у м. Ужгород по вулиці Собранецькій, 124; у Київській області в м. Київ по проспекту Маяковського, 32; у Херсонській області в м. Херсон по вулиці 200 років Херсону, 43; у Хмельницькій області в таких містах, як Кам'янець-Подільський по проспекту Грушевського, 43, та м. Нетішин по вулиці Незалежності, 9.
Нові відділення пропонують повний спектр банківських послуг приватним та корпоративним клієнтам, у тому числі: грошові перекази, прийом платежів, обмін валют, кредитування та депозитні операції, випуск та обслуговування банківських карток, реалізація банківських металів і ювілейних монет.
На сьогоднішній день відділення Укрпромбанку представлені у всіх областях України. Мережа Укрпромбанку складається з 299 філій та відділень. До кінця 2008 року Укрпромбанк планує відкрити ще близько 30 відділень.
За матеріалами: Укрпромбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас