Форекс - прогноз на вівторок 17.06.2008 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форекс - прогноз на вівторок 17.06.2008

Фондовий ринок
186
У вівторок очікується вихід наступних важливих економічних даних:
11:30 - Індекс споживчих і роздрібних цін у Великобританії, травень.
Згідно із прогнозами, ІСЦ у травні виріс на 0.4%, що у два рази нижче 0.8%-ого росту минулого місяця. Зменшення цього індексу свідчить про вповільнення інфляції й падіння курсу британського фунта. Індекс роздрібних цін також обіцяє зниження: +0.3% проти +0.9%. Якщо реальні дані не виявляться краще прогнозних, то це негативно позначиться на фунті.
12:00 - Індекс інституту ZEW у Німеччині і Єврозоні, червень.
Аналітики прогнозують погіршення настроїв як у діловому середовищі Німеччини, так й Єврозони. Це буде мати негативні наслідки для євро, тому що учасники опитування настроєні менш оптимістично, чим у попередні місяці.
15:30 - Індекс цін виробників у США, травень.
За оцінками аналітиків індекс цін виробників обіцяє збільшитися на 1%, після 0.2%-ого росту в попередньому місяці. Якщо дані в дійсності виявляться такими, то це буде мати зміцнювальний вплив на долар.
15:30 - Число закладок нових фундаментів і число виданих дозволів на будівництво у США, квітень.
Очікується, що обидва показники виявляться менше, ніж у попередньому місяці. Ринку нерухомості так і не вдається відновитися й порадувати інвесторів гарними цифрами. Дані вплинуть на долар.
16:15 - Зміна обсягу промислового виробництва у США, травень.
Як очікується, обсяги промислового виробництва в травні виросли на 0.1%, тоді як у попередньому місяці вони, навпаки, упали на -0.7%. Такі дані вплинуть на долар, хоча дані по ринку житла можуть істотно обмежити їхній вплив.
За матеріалами:
Real Trade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас