Bank of Scotland заробить кілька мільярдів на продажі Angel Trains — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bank of Scotland заробить кілька мільярдів на продажі Angel Trains

Фондовий ринок
156
Royal Bank of Scotland Group PLC (RBS-B) продає свій підрозділ Angel Trains за 3,6 млрд. фунтів стерлінгів ($7 млрд.) консорціуму, очолюваному австралійської Babcock & Brown.
Крім неї в консорціум також входять австралійська AMP Capital Investors, Deutsche Bank (DB) і фонди, які консультують Access Capital Advisers. За словами Babcock & Brown, вона вже організувала довготермінове фінансування майбутньої угоди в розмірі понад 2,8 млрд. фунтів. За словами виконавчого генерального директора цієї компанії Філа Гріна, ця угода примітна не тільки тим, що “Angel Trains є дуже привабливим інфраструктурним активом, але й тим, що вона відображає одне із найбільших поглинань у Європі в 2008 році”. “Після завершення цієї угоди Babcock & Brown і її керуючі фонди стануть однієї з лідируючих у світі інтегрованих груп, які фінансують залізниці, що дасть їй надійну платформу для розширення своїх інтересів у залізничних проектах в усьому світі, - сказав він.
Angel Trains є однієї із трьох компаній, створених у результаті приватизації British Rail в 1990-х. Крім Великобританії, вона діє ще в одинадцяти європейських країнах, і надає різним операторам близько 180 пасажирських поїздів і 240 локомотивів.
За словами Royal Bank of Scotland, продаж названого підрозділу є частиною її стратегії з фокусування ресурсів на її основному внутрішньому та міжнародному банківському бізнесі.
Компанія також виставила на продаж і свій страховий підрозділ, але не розкрила будь-яких подробиць.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас