Deutsche Bank спростував продаж акцій Керимову — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Deutsche Bank спростував продаж акцій Керимову

Фондовий ринок
108
Представник Deutsche Bank заперечує покупку більше 3% акцій банку російським мільярдером Сулейманом Керимовим.
"Відповідно до законодавства Німеччини, акціонер, що викуповує більше 3% акцій компанії, повинен довести до відома про це емітента, а емітент у свою чергу повинен зробити повідомлення про істотний факт. Deutsche Bank таких повідомлень не робив", - сказав представник банку.
Як повідомила газета "Комерсант" у середу, Керимов продав великі пакети акцій Ощадбанку та Газпрому. Кошти, виручені від продажу російських активів, за даними газети, Керимов інвестує в закордонні фінансові інститути, в тому числі - в Deutsche Bank.
Видання з посиланням на джерело відзначило, що Керимов купив великий пакет паперів Deutsche Bank, і наприкінці минулого року його частка в капіталі банку становила близько 3%. За словами джерела, якого цитує "Комерсант", Керимов продовжує збільшувати свою частку в Deutsche Bank і планує довести її до 9%.
Одержати підтвердження в Ощадбанку про продаж Керимовим приналежного йому 6% пакета акцій Ощадбанку не вдалося. У Газпромі інформацію про можливий продаж акцій газового концерну коментувати не сталі.
В компанії "Нафта-Москва", що управляє активами Керимова, коментар поки одержати не вдалося.
За неофіційною інформацією, компанії "Нафта-Москва" належало 4,5% акцій Газпрому (на початок року вартість такого пакета становила 15,37 млрд доларів), 6% акцій Ощадбанку (5,4 млрд доларів на початок року).
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас