Київрада перевірить, куди поділися гроші Кабміну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київрада перевірить, куди поділися гроші Кабміну

Казна та Політика
178
Київрада підтримала ініціативу БЮТ про створення контрольної комісії в Київраді для контролю над розподілом бюджетних коштів. Про це повідомили в прес-службі фракції БЮТ в Київраді.
Згідно з повідомленням, після ухвалення в квітні 2008 року низки постанов і розпоряджень Кабінету Міністрів України, які направлені на фінансову підтримку Києва і допомогу його жителям, 9 червня цього року депутати Київради на їх основі прийняли зміни до бюджету Києва на 2008 рік.
Постановою Кабміну виділено майже 182 млн.грн. для комунальних тепло- та водопостачальних підприємств Києва на покриття різниці між фактичною вартістю послуг, які вони надають населенню, і вартістю послуг, які оплачують кияни.
Розпорядженням уряду також направлена допомога з держбюджету на соціальні виплати дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківської опіки, у розмірі 245,5 тис.грн. Як переможцеві всеукраїнського конкурсу з розвитку місцевого самоврядування, постановою Кабінету Міністрів перерахована субвенція з держбюджету для удосконалення житлово-комунального господарства Шевченківського району Києва у розмірі 500 тис. грн.
Відповідно до постанови Кабміну N440 від 25 квітня 2008 року, з метою своєчасних розрахунків енерго- і водопостачаючих компаній міста за спожитий природний газ і для забезпечення гарантованого надання населенню Києва послуг з тепло- і водопостачання відводиться 155 903 тис.грн. для централізованого опалювання і гарячого водопостачання і 26 000 тис. грн. для холодного водопостачання.
Про результати роботи цієї комісії кияни будуть проінформовані після закінчення перевірки, обіцяють в прес-службі фракції БЮТ в Київраді.
Нагадаємо, в травні столичні власті заявляли про те, що Київ не одержав субвенцію на розвиток столиці, яку мали б перерахувати ще в березні.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас