У Москві засуджено велику банду "чорних" ріелторів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Москві засуджено велику банду "чорних" ріелторів

Кримінал
565
У російській столиці засуджена велика банда "чорних" ріелторів, розповідає “Час новин”.
Московський міський суд у суботу завершив оголошення вироку в справі великого злочинного угруповання, що займалося махінаціями на столичному ринку нерухомості.
Звинувачення в рамках справи були пред'явлені 19 фігурантам, у тому числі московському нотаріусові Людмилі Ануровій, що, за версією слідства, була організатором і натхненником всіх афер. Всі підозрювані звинувачувалися в шахрайстві в особливо великому розмірі, а нотаріус та її кілька найближчих помічників із числа ріелторів, співробітників міліції і юристів - ще й у створенні та участі в злочинному співтоваристві.
Слідству вдалося довести причетність "чорних" ріелторів до розкрадання як мінімум 14 квартир, власники яких - в основному пенсіонери - іноді навіть не підозрювали, що їхнє житло змінило власника і виставлено на продаж.
Найбільші строки, по 12 років колонії, одержали Марина Фуранова і Людмила Анурова. Більшість адвокатів зізналися, що на кращий результат для своїх підопічних вони і не сподівалися і вироки вважають справедливими
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас