Експерт: Криза ліквідності в Україні не відіб'ється на ринку комерційної нерухомості класу "А" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Криза ліквідності в Україні не відіб'ється на ринку комерційної нерухомості класу "А"

Енергетика
319
Криза ліквідності в Україні не відіб'ється на місцевому ринку комерційної нерухомості класу "А" через існуючий дефіцит площ, вважає голова ради директорів компанії Mos City Group (MCG, Москва) Павло Фукс.
"Усе, що належить до класу "А", - його нема, і на нього не буває кризи ліквідності. Криза ліквідності буває на середнє і дешеве, а на справжній "А" клас немає кризи", - сказав він агентству "Інтерфакс-Україна" під час п'ятого українського інвестиційного форуму "Україна 2008: Реальність і перспективи" у Києві в четвер.
При цьому П.Фукс відзначив, що на сьогоднішній день український ринок готельної, офісної та торговельної нерухомості має великий потенціал для розвитку. "Сьогодні Україна за готелями займає одне з останніх місць у Європі, за офісними і торговельними площами вона відстає навіть від Польщі", - сказав він.
Компанія Mos City Group є одним з найбільших девелоперів у Росії, що працює в сегментах офісної, торговельної і житлової нерухомості.
Компанія реалізує більше 10 великих проектів загальною площею більше 4 млн кв. м у Москві, Московському регіоні і Києві, зокрема, компанія реалізує проект "Москва-Сіті" вартістю близько $12 млрд.
Як повідомлялося, компанія Mos City Group планує побудувати багатофункціональний комплекс "Київ-Сіті" загальною площею близько 800 тис. кв. м на Рибальському півострові в Києві наприкінці 2008 року. Інвестиції в реалізацію цього проекту складуть близько $1,5 млрд.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас