Тимошенко обіцяє літати з гілкою в дзьобі і пише зміни до бюджету — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко обіцяє літати з гілкою в дзьобі і пише зміни до бюджету

Казна та Політика
223
Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко сподівається, що Верховна Рада найближчим часом прийме Державну програму приватизації на 2008-2012 роки, причому до прийняття змін у держбюджет на цей рік. Про це вона заявила на прес-конференції після засідання Кабінету Міністрів, відповідаючи на запитання, як вона бачить проходження цих документів у парламенті.
Прем'єр відзначила, що необхідно терміново прийняти програму приватизації на 2008-2012 року в другому читанні й у цілому.
"Ми сподіваємося, що це буде зроблено найближчим часом. Я сподіваюся, що ми зможемо організувати ефективне співробітництво між урядом, депутатами і парламентськими комітетами щодо змін і доповнень у бюджет", - сказала Тимошенко.
При цьому вона висловила сумнів, що зміни в держбюджет можуть бути передані в парламент наступного тижня, оскільки цей документ повинен бути серйозно і ретельно підготовлений. На підготовку, за словами глави уряду, піде не менше двох-трьох тижнів.
Вона відзначила, що документ повинен бути погоджений з усіма учасниками бюджетного процесу.
Тимошенко також відзначила, що мріє про «мирне» співробітництві всіх гілок влади, і результати роботи влади в останні дні це підтверджують.
“Стиснувши дзьоб, як на картині Пікассо, я буду тримати цю оливкову гілку миру, незважаючи на всі шторми. Я думаю, що в нас є всі підстави і можливості (для конструктивної роботи всіх органів влади - ред..). І уряд ніколи не буде джерелом будь-яких конфліктів. Але буде потужним джерелом наведення порядку в країні”, - відзначила Тимошенко.
Як повідомлялося, учора, 3 червня, Верховна Рада України в першому читанні затвердила Державну програму приватизації на 2008-2012 року. Держпрограмою визначені нові стратегії і пріоритети, цілі та умови приватизації державного майна.
Зокрема, документом передбачається завершити приватизацію як соціально-економічний проект широкомасштабної реформи власності
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас