Банк "Хрещатик" відкрив сімнадцяте відділення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Хрещатик" відкрив сімнадцяте відділення

Фондовий ринок
95
Макаров (Київська обл.) Відкрите акціонерне товариство Комерційний Банк "Хрещатик" продовжує розгалужувати мережу своїх філій і відділень. Відкрите 17 відділення банку “Хрещатик”.
Як сказав представникам ЗМІ голова правління банку Дмитро Гриджук, на сьогоднішній день банк "Хрещатик" - універсальна банківська установа, що може виконати головну задачу - забезпечити всіх клієнтів банку повним спектром сучасних банківських послуг необхідних для успішного розвитку їхнього бізнесу. Врахування інтересів клієнта, оперативність обслуговування і стабільність - це те, на що гарантовано можуть розраховувати всі клієнти ВАТ КБ "Хрещатик".
За даними прес-служби КБ "Хрещатик", сьогодні ефективно працює 16 відділень і філій банку. Відповідно до рішення акціонерів банку курс розвитку філіальної мережі не обмежується Київською областю. Планується відкрити філії в кожнім районі міста Києва й у кожнім обласному центрі країни.
Найближчим часом банк планує відкрити свої установи у Вінниці, Одесі, Львові, Луганську. На відкритті Макарівського відділення було зазначено, що використання багаторічного досвіду муніципального банку по обслуговуванню бюджетних підприємств, регіональних бюджетів і напрацьованих методів співробітництва з місцевими адміністраціями може бути дуже корисним для розвитку комунального господарства міста Макаров.
Довідка:
Відкрите акціонерне товариство Комерційний банк "Хрещатик" працює на ринку банківських послуг з 1993 року . На даний час діє 16 установ (15 - у Києві й області, 1 - у м. Тернопіль). Статутний капітал банку складає 60 мільйонів гривень. У травні поточного року банк "Хрещатик" офіційно оголосив другу емісію акцій на суму 40 млн. грн., що збільшить статутний капітал до 100 мільйонів гривень. Кількість клієнтів перевищує 5 тисяч юридичних і фізичних осіб. По рейтингу Асоціації Українських банків ВАТ КБ "Хрещатик" входить у двадцятку ведучих банків країни. На 01.07.2002 поточного року фінансовий результат банку склав 2,523 млн. грн.
За матеріалами:
Хрещатик
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас