Форекс - прогноз на вівторок 03.06.08 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форекс - прогноз на вівторок 03.06.08

Фондовий ринок
144
У вівторок очікується вихід наступних важливих економічних даних:
07:30 - Рішення Центрального Банку Австралії по ставках.
У вівторок Центральний Банк Австралії обговорить поточний економічний стан в країні і вирішить подальшу долю процентної ставки. Однак експерти очікують, що засідання ніяк не відіб'ється на ставці, зберігши її рівень в 7.25%. Нагадаємо, що остання зміна відбулася 4-ого березня, коли ставка була підвищена на 25 базисних пунктів, зробивши австралійський долар ще більш привабливим для carry-трейдерів.
08:45 - Індекс споживчих цін у Швейцарії, травень.
За прогнозами, ІПЦ у травні виріс на 0.4% після 0.8%-ого росту в попередньому місяці. Очевидно, що боротьба з інфляцією приносить свої плоди, але чи не так це добре для національної валюти? Якщо темпи росту ІПЦ не виявляться трохи вищими, у швейцарського франка буде не самий удалий день.
12:00 - Індекс цін виробників і ВВП Єврозони, квітень.
На відміну від Швейцарії, експерти очікують, прискорення росту індексу цін виробників: на +0.8% проти +0.7% у попередньому місяці. Зростання значень ІЦП підвищуючи відіб'ється й на споживчих цінах, тобто інфляція буде рости. Проте, це зміцнюючи позначиться на євро. Попереднє значення ВВП за перший квартал очікує поповнення на 0.7%, що, імовірно, не буде мати значного впливу на курс євро, тому що не є ні гірше, що ні краще попереднього періоду.
17:00 - Зміна обсягу виробничих замовлень у США, квітень.
За прогнозами, виробничі замовлення у квітні зменшилися на 0.1%, тоді як березневий приріст склав +1.4%. Такі результати негативно вплинуть на курс американської валюти.
За матеріалами:
Real Trade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас